Kamis, 13 Maret 2014

manfaat temulawak dan efek samping

manfaat temulawak dan efek samping Prednosti temulawak je dobro znano, saj je pred 4000 leti , zato ne bodite presenečeni zdaj veliko izdelkov , ki jih proizvajalci , ki uporabljajo surovine temulawak . Ta rastlina ima latinsko ime curcumma xanthorrhiza in vsako okrožje ima ime ali besede, ki so drugačni . Kot je navedeno v Madura okrožnem temulabak , koneng tiča za regijo Sunda , in tam je tudiomemba smešno intervju z belim imenom.

Zakaj temulawak zelo dobro zdraviti različne zdravstvene težave ? To je zato, ker je vsebina teh temulawak . V temulawak obstajajo številne kemične snovi, kot so olja izhlapi ali se na splošno imenuje fellandrean in turmerol , eterična olja, kamfer , glukozid , foluymetik karbinol . Torej, kaj temulawak prehrane za zdravje telesa ? Če želite začeti , poslušanje povsem popoln pregled spodaj .

 Da bi rešili prebavne motnje
Nekatere prebavne motnje, kot je napenjanje , dispepsija, in se lahko izognemo z uporabo temulawak indisgestion . Lahko porabijo temulawak redno za povečanje rezultatov .

Pomaga blažiti vnetja
Vnetje , kot je osteoartritis lahko premagamo s pomočjo temulawak , ki je naravni zeliščni sestavine iz narave.

Uspelo premagati raka
Crop temulawak mogoče zdraviti različne vrste raka, kot debelega črevesa in rak prostate . Kot pisnega m.vemale.com , temulawak lahko zavira razvoj raka na prostati . To je domneval, da je delo temulawak menyuplai ustavi rast krvnih žil v raka.

Povečanje apetita pri otrocih epidemija vranico , bolečine v predelu ledvic , bolečine v križu , astma , glavobol , prehlad , zgaga, bolečine v želodcu, izboljšanje proizvodnje ASI , premagali zaprtje, bolečine v cangkrang , norice , zdravljenje aft k aknam .

Čeprav lahko zdraviti različne bolezni , ampak tudi porabijo prekomerno temulawak ni dobro za želodec . Nekateri ljudje so prepovedani , da porabijo temulawak so ljudje, ki trpijo za diabetesom in obatanan - dolgotrajen drog in nosečnice . Poleg temulawak , lahko poskusite tudi zmaj sadje koristi nenazadnje učinkovite pri ohranjanju zdravja telesa. Se zabavajte!

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009