Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea in hair

benefits of green tea in hair Ir dažādas priekšrocības, zaļās tējas matiem , ja jūs zināt, kā izmantot zaļās tējas . Zaļā tēja satur daudzas vielas, kas ir izdevīga mūsu ķermenī , tai skaitā mūsu mati . Jums var būt veselīgi mati un novērstu matu izkrišanu , ko patērē zaļā tēja regulāri . Ir bijuši daudzi pētījumi, kas pierāda, ka zaļā tēja ir liela ietekme uz jūsu matiem . Veikto pētījumu rezultāti ir labi publiskoti , padarot vairāk cilvēku interesē, izmantojot zaļo tēju . Tālāk ir daži no ieguvumiem no zaļās tējas matiem .

Stimulē matu augšanu
Viens no populārākajiem ieguvumiem no zaļās tējas matiem ir veicināt matu augšanu . Zaļā tēja satur EGCG ( autoimmune diseases ) , ti, spēcīgs antioksidants , kas ir dažādas priekšrocības organismā , tai skaitā matu izkrišanas novēršanai un matu augšanas stimulēšanai . Pētījums tika veikts Japānā , lai atrastu pierādījumus, ka EGCG ir spējīgs stimulē matu augšanu . Rezultāts bija matu folikuli tika ārstēti ar ECGC uzrādīja pagarinājumu un izaugsmi , salīdzinot ar kontroles kultūrām . Tinktūra zaļā tēja satur 10 procentus EGCG ir izrādījusies efektīva, veicinot matu augšanu . Zaļā tēja tinktūra ir pieejama dažādos veselības pārtikas veikalos vai interneta veikalos .

Mierināt Blaugznas un Psoriāze
Citas priekšrocības zaļā tēja matiem , jūs varat saņemt , ir nomierinošas blaugznas un psoriāzi . Jūs varat izmantot šampūnu , kas satur zaļā tēja , kad matu mazgāšanas . Pretējā gadījumā jūs varat izmantot zaļo tēju , lai izskalotu matus, pēc tam, kad esat nomazgāti matus, izmantojot šampūnu . Zaļā tēja piemērošana palīdzēs jums samazināt galvas ādas kairinājumu . Izvēloties šampūns satur zaļā tēja , jūs labāk pārbaudīt uzmanīgi etiķeti . Meklējiet vienu šampūnu , kur zaļā tēja ir rakstīts uz augšu sastāvdaļu sarakstā . Jums ir arī izvēlēties vienu, kas nesatur kaitīgas ķīmiskās vielas , piemēram, parabēnus vai nātrija laurilsulfāts . Šīs vielas ir atbildīgi par galvas ādas kairinājumu .

Pastiprināt Jūsu matu
Jūs varat arī baudīt citas priekšrocības, zaļās tējas matiem , piemēram, stiprinot savu matus . Zaļā tēja satur pantenolu , C vitamīnu un vitamīnu E. Šīs vielas parasti izmanto kā sastāvdaļu matu kondicionieris . Pantenolu , kas irprovitamīns ir efektīvs , lai stiprinātu vai mīkstinot matus, kā arī novērst jūsu matus no split galiem . E vitamīns ir efektīva , ir atjaunot bojātās vai sausiem matiem . Tikmēr , C vitamīns ir efektīva , lai aizsargātu jūsu matus no UV starojuma . Tādējādi, jums vienmēr vajadzētu izvēlēties matu produktu, kas satur zaļās tējas ekstraktu vai EGCG .

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009