Rabu, 09 April 2014

benefits of green tea extract and weight loss

benefits of green tea extract and weight loss Groene thee is al lang uitgegroeid tot gezond drinkwater voor de meeste mensen over de hele wereld als gevolg van de voordelen van groene thee-extract in het. Groene thee bevat verschillende stoffen die zijn echt gunstig voor je lichaam . Zij omvatten chetachins en polyfenol , zoals b bioflavonoïden en antioxidanten . Deze stoffen bestrijden vrije radicalen veroorzaken verschillende ziekten , zoals kanker . EGC ( epigallocatechinegallaat ) antioxidant is zeer bewerkstelligen in de strijd tegen vrije radicalen. De volgende zijn vele voordelen van groene thee-extract .

Help You Lose Weight
Als je moe van het vechten voor uw gewichtsverlies te voelen , kun je gewoon groene thee drinken regelmatig . U kunt een van de voordelen van groene thee-extract om uw gewicht te verliezen . Zoals eerder vermeld , groene thee- extract bevat ECGC antioxidant. Deze stof beperkt het negatieve effect van roken en vet diëten . Als je groene thee-extract regelmatig consumeren , zal je lichaam in staat zijn om het proces van thermogenese en de snelheid van de vetstofwisseling te verhogen . Op zijn beurt , groene thee-extract helpt u uw gewicht te verliezen , en het is veilig . Groene thee-extract leidt niet tot de verhoging van de hartslag en niet leiden tot je gevoelens van angst . Daarom is het veilig om groene thee consumeren elke dag . Zeker , het kan je een vol gevoel en ontmoedigen u van het eten . Dus , als je wilt om je gewicht te verliezen, waarom ga je niet beginnen met drinken het elke dag ?

Lagere cholesterol en bloeddruk
Andere voordelen van groene thee-extract zijn om lagere cholesterol en bloeddruk . Groene thee-extract is in staat om cholesterol te verlagen , met name het slechte ( LDL ), waardoor de bloedstolling . Het helpt u ook het risico van het hebben van beroertes en hartaanvallen te verlagen. Groene thee verhoogt ook de productie van goede cholesterol ( HDL ) . Goede cholesterol helpt u plagen te verwijderen in je bloedvaten , waardoor ze meer elastisch . Als gevolg hiervan , het helpt voorkomen dat u hart-en vaatziekten . Degenen die een hoge bloeddruk ( hypertensie ) kan ook het risico te verlagen door het eten van de groene thee-extract .

Controle bloedsuikerspiegel
U kunt ook genieten van andere voordelen van groene thee-extract , zoals het beheersen van uw bloedsuikerspiegel . Groene thee extract bevat polyfenolen die in staat is de hoeveelheid amylase geproduceerd in het lichaam verminderen . Amylase is een enzym dat helpt omzetten van zetmeel in suiker. Het consumeren van groene thee regelmatig elke dag zal u helpen uw bloedsuikerspiegel verlagen . Als gevolg hiervan , zal het u helpen voorkomen dat lijden diabetes.

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009