Rabu, 02 April 2014

benefits of coconut milk and water

benefits of coconut milk and water Wat zijn de voordelen van kokosmelk ? Kokosmelk is afgeleid van het vruchtvlees van de kokosnoot . De geur doet denken aan exotische stranden . Kokosmelk is een romige , rijke vloeistof gemaakt van het vlees van volwassen kokosnoten . Het smaakt heerlijk , en voegt een heerlijke romige touch aan vele gerechten . De kleur en rijke smaak van de melk kan worden toegeschreven aan het hoge oliegehalte .

Kokosmelk is verbazingwekkend omdat het hydrateert , het kan koffiemelk te vervangen , en onderhoudt bloedsuikerspiegel. Kokosmelk rijk aan vitaminen C , E , B1 , B3 , B5 en B6 en ijzer , selenium calcium , ijzer , magnessium en fosfor .
Voordelen van Coconut Milk
Voordelen van Coconut Milk


Kokosmelk heeft vele toepassingen , waarvan de meeste de opbouw van het immuunsysteem en de afweer van het lichaam . Laten we eens kijken wat de geweldige voordelen van kokosmelk hieronder .

Gezondheidsvoordelen van Coconut Milk

    Draagt ​​bij aan sterke botten . Met 240 mg fosfor per kopje , kokosmelk helpt bij het verhogen van de botdichtheid .
    Verlicht symptomen van artritis . Selenium stichtingen in kokosmelk verlicht artritis pijn Dan vermindert toetreden ontsteking.
    Bestrijden van infecties . Het vetzuur laurinezuur gevonden in kokosmelk bij inname zet een antivirale en antibacteriĆ«le stof genaamd monolaurin .
    AntibacteriĆ«le , antischimmel en antivirale
    Vechten herpes , influenza en zelfs HIV
    Grote bron van magnesium
    lagere cholesterol
    Helpt bij gewichtsverlies
    voorkomt kalende

Voordelen van Coconut Milk voor de huid

    Effectief bij de behandeling door de zon beschadigde huid. Breng een dun laagje van de koele kokosmelk aan de zonnebrand gebied . De vetten en olie in deze melk helpen verminderen roodheid en vocht te herstellen zonnebrand huid.
    Bij te dragen tot een vlotte en radiaal huid.
    Anti-aging.
    Make - up remover .

Voordelen van Coconut Milk For Hair

    Voedt het haar . Breng wat verse zelfgemaakte kokosmelk en massage voor drie tot vijf minuten . Laat het gedurende 20 minuten en shampoo je haar zoals gewoonlijk . Dit zal de haarzakjes bost en stimuleren haargroei
    Grote organische conditioner .

Hoe om kokosmelk te maken?

    Gedroogde kokos chips
    gefilterd water

Er zijn ook verschillende soorten kokosmelk die je kunt kopen in de winkel . Nu je weet hoe kokosmelk wordt verworven . Wat zijn uw favoriete manieren om kokosmelk gebruiken?

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009