Kamis, 27 Februari 2014

cara memakai jilbab cantik dan praktis

cara memakai jilbab cantik dan praktis Kā valkāt Pashmina Hijab šādi izskatās diezgan, bet tomēr bersyariat. Ar vienkāršiem soļiem, jūs noteikti var sekot šo pamācību hijab nevainojami. Ja Jums ir garlaicīgi ar hijab-plīvurs, kas jums valkāt šajā laikā, varētu mēģināt izmantot hijab Pashmina ar jaundarbu, kas tiks pārskatīti nākamajā rakstā.

Valkājot hijab ir ne tikai sekot tendencēm modes vienatnē, bet pamatā jābūt norādēm par islāmu, kas katram musulmanim sievietei vajadzētu slēgt savas ģenitālijas ar vienu hijab. Līdz ar attīstību modes tendences, daudzi tagad musulmaņu var slēgt dzimumorgānus, bet tomēr bersyariat tāpēc tas ir piemērots lietošanai musulmaņu sievietēm.

Izmantojot šifona Pashmina hijab, sieviete terliaht graciozs un burvīgs. Patiesi sieviete izskatās vairāk skaisti kā pērle, ja tie slēdz dzimumorgānus ar hijab. Ieinteresēts izmēģināt drīz? Iet redzēt pamācību zemāk

Pirmais solis, jūs varat valkāt Pashmina Hijab šifona pozīciju labajā pusē ir īsāks nekā kreisajā pusē. Kekdua solis, velciet pareizo galu jūsu šifona Pashmina lakatu uz kreisajā pusē jūsu galvas. Lai būtu spēcīga un nav novirzīt pozīciju, jūs varat iegult malas, izmantojot pin.

Trešais solis, pull galus iekšējās plīvura šifona Pashmina ilgāks priekšas uz jūsu krūtīs, kā redzams attēlā augstāk modeļiem. Pēc tam paceliet uz augšu. Ceturtais solis, pull beigām šalle Pashmina ilgāk, pirms jūs nokļūt uz augšu no galvas. Pēc apdares un pārliecinieties gals var izstarot uz kreiso pusi galvu.

Visbeidzot, lai jūs neietilpst Pashmina hijab vai netīrs, kad vējš, tad jūs varat iegult pusē Pashmina ar piespraudi pie vienu reizi, lai uzlabotu savu izskatu.

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009