Rabu, 26 Februari 2014

benefits of lemon on nails

benefits of lemon on nails Lemon fruit se razlikuje od agrumov . Čeprav izhaja iz iste družine , vendar limone so na splošno bolj prijazen za ljudi z razjedami in sprožilec bolečine v želodcu .

Lemon je bolj ovalne oblike ,debele kože in se na splošno lahko zaužijejo z stisnemo ali zmešamo koščke obrazec pijačo . Lemon zagotavlja različne hranilnih snovi , ki jih telo , ki je še posebej vitamina C. potrebnih

Bomo videli, kaj koristi , za vraga, dajmo , če jedo limone kot meni zajtrk zjutraj :

Povečuje imunsko telesa

Povzeto iz learni.st , je dejal, da lahko limonin okrepi delovanje imunskega sistema telesa . So antioksidanti , ki igrajo pomembno vlogo v zvezi s tem. On lahko pomaga zmanjšati tveganje za okužbe dihal , pomaga zdraviti vnetja , kot tudi antibakterijsko .

Ko imate težave z dihanjem , potem limona je najbolj primeren , da se porabi , da bi dobili dobro .

Giving naravo bazično v telesu

Čeprav limona je kisla , a ima alkalne lastnosti , tako , da ne bo rast želodčno kislino.

Zdravljenje prebavnih težav

Lemon lahko dejansko pomaga pri zdravljenju prebavnih težav . Tradicionalno verjel ,učinkovitost limonin sok pri zdravljenju težav z jetri, bolezni želodca , razjede in druge prebavne težave .

Vsebnost vitamina C lahko pomaga pri preprečevanju bolezni, ki jih povzročajo bakterije , imenovanih Helicobacter steber povzročajo .

polepšajo kožo

Antioksidanti v limone sposobni premagati proste radikale , ki jih toksinov iz onesnaženja in izpostavljenosti UV žarki povzročajo UV- A in B. Prav tako preprečuje prezgodnje staranje , z zmanjšanjem gub na obrazu .

Nanesemo na kožo , lahkolimone poživi obraz in zbledi temne lise na obrazu .

Pomoč cure

Bil je bolan in je želel , da hitro obnoviti , potem morate storiti je, da jedo to limono . Hranilna pomoč pospešitev celjenja , tako zunaj kot znotraj . Preprečuje vnetja , pomaga boljšo absorpcijo hranilnih snovi , pomaga pri preprečevanju stresa in celi rane hitreje.

Čeprav ni vedno prodajajo na tradicionalnih trgih , ki jih lahko kupite v trgovini ali supermarket sadja . Cene so ponavadi precej draga , če pa ima veliko prednosti , seveda, ne gre za izgubo ga kupite.

Tidak ada komentar:

 

KadalBuntunk ©  2009